Берое продължава битката за Европа

Старозагорци приемат резервите на Лудогорец

Берое продължава битката за Европа

 Днес в 18:30 часа Берое посреща Лудогорец в мач от 9-ия кръг на Шампионския плейоф в Първа професионална лига. Разградчани няма за какво да играят освен за честта си, след като вече си осигуриха титлата. За Берое обаче мачът е доста важен. Старозагорци се нуждаят от задължителна победа, за да запазят шанс за класиране за баража за Лига Европа. Освен това те имат и да си отмъщават на “Орлите” за тежката загуба с 0:7 в последния мач между двата тима.

 
Всъщност Берое ще опита да прекъсне една доста продължителна негативна серия срещу разградчани. Заралии нямат победа над Лудогорец вече 5 поредни мача. Освен това шампионите са в серия от 16 мача без загуба в първенството и са тимът с най-добра защита и най-добро нападение.
 
В състава на домакините проблемите не са никак малко. Треньорът Александър Томаш не може да разчита на контузения Педро Еуженио. Освен него от състава отпадат и наказаните Карлос Охене и Камен Хаджиев.
 
Очаква се Берое да започне срещата с Аргилашки на вратата и Бандаловски, Виданов, Динков и Леони в защита. Халфовата линия ще е съставена от Желев, Адамович, Райнов и Бригидо. Атаката ще води Камбуров, а зад гърба му ще действа Цонев.
 
В състава на гостите проблемите не са толкова сериозни, като Димитър Димитров не може да разчита само на трайно контузените Владо Стоянов и Абел Анисе. Очаква се той да пусне доста експериментален състав, като под рамката ще бъде Броун, а пред него в защита ще действат Терзиев, Керчев, Форстър и Панов. Горалски и Саша ще действат като опорни халфове, а Ковачев и Климентов ще оперират по крилата. Атаката ще води Шверчок, а зад гърба му ще го подкрепя Янков.
 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки