Етър поглежда към шестицата

Три липси за Верея в домакинския двубой с великотърновци

Етър поглежда към шестицата
Шанс да влезе в шестицата има пред Етър, ако спечели днешното си гостуване на Верея. 
 
„Много важен мач, той е ключов, защото, ако спечелим, ни се отваря леко вратата за по-големи амбиции. Ние сме там, където трябва да сме, но ако се отвори възможност да погледнем по-високо - защо не? Но ние вече сме казали, че най-важното е да съберем достатъчно точки и да избегнем баражите. За всеки мач аз имам само едно желание - да излезем, да играем добре и да победим", коментира Красимир Балъков.
 
Феновете във Велико Търново стартираха кампания за масово посещение на мача в Стара Загора. "Искаме да покажем на хората, че подкрепата към Етър е важна не само на нашия стадион, а и навън. Призоваваме тези, които досега не са пътували за гостуванията, да се присъединят, защото Стара Загора е подходяща дестинация", заявиха от фен клуба.
 
Привържениците гласят автошествие с коли, което тръгва в 15 ч. от стадион „Ивайло" и гарантират масова подкрепа за „болярите".
 
В същото време наказаният заради натрупани жълти картони французин Билел Малек ще пропусне днешното домакинство на верейци срещу Етър. С болежки в лагера на старозагорци са фланговите футболисти Милан Вошурович и Денислав Станчев. Те дo последно ще са под въпрос за сблъсъка с болярите, но от лекарския щаб ще направят всичко възможно да ги вдигнат на крака.
 
Това важи в особена степен за черногореца, който е сред най-силните състезатели на Верея и основен реализатор. В преследване на първи успех през сезона наставникът на лъвовете Небойша Миличич едва ли ще направи големи размествания в сравнение с обичайния си състав.
 
Радостната новина за него е връщането в строя на преодолелия здравословния си проблем грузински бранител Годедзи Мачадзе. Ако Вошурович не успее да се възстанови, отдясно на нападението ще го замени Симеон Мечев, а вляво по атаката ще действа Станислав Маламов. Антон Огнянов отново ще влезе в ролята на таран, а зад него ще действа Мартинович.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки