Торонто може да промени решението на Везенков

Това твърдят в Гърция

Торонто може да промени решението на Везенков

Двукратният Спортист номер 1 на България Александър Везенков е изправен пред ключово решение относно бъдещето на кариерата си.

Въпреки споразумението му да се завърне в Олимпиакос, ако бъде освободен от Торонто Раптърс в Националната баскетболна асоциация (НБА), последните събития изглежда променят ситуацията, твърди гръцкото издание koolnews.gr.

Новината за намеренията на Везенков предизвика еуфория сред феновете на гръцкия гранд, но изглежда Раптърс планират сериозно да го задържат за следващия сезон, което намалява шансовете му да се върне в бившия си отбор в Европа.

"Предвид уникалната възможност, която би получил в НБА, Александър Везенков обмисля да остане отвъд океана още една година. Перспективата да продължи в Националната баскетболна асоциация би му дала възможност да се утвърди в лигата", пише още koolnews.gr и добавя:

"Да успееш в НБА не е лесна задача, но Везенков вече е показал, че има всичко необходимо, за да го направи. Участието му в отбор като Раптърс, който инвестира в развитието на играчите си, е отлична възможност за него."

"Оставането в НБА не е само личен избор, но решението би могло да бъде повлияно от съветите и очакванията на семейството и близките му", добавя изданието.