Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари изрази радостта си след победата с 2:0 срещу един от лидерите Черно море. Той сподели, че старозагорци продължават да търсят стил на игра и да напасват многото нови попълнения.

„Направихме един много добър мач, за да спечелим срещу такъв отбор като Черно море. Направихме много добри неща на терена. Поздравявам всичките играчи. Дадохме една победа на нашите фенове. В нашия отбор има 11 нови играчи. Предните седмици, когато ме питахте, ви казах, че имаме нови и всяка седмица се представяхме все по-добре. Искам да видите този отбор, който играе добре и е конкурентноспособен. Много съм доволен за моите играчи, за феновете“, каза Ачиари.

„Бяхме този път по-подредени на терена. Започнахме с 11 играчи и завършихме с 11 играчи. В предните мачове срещу ЦСКА и Лудогорец в голяма част от тези двубои бяхме с човек по-малко и това е много лошо за нас. Сега имаме повече ритъм и сме по-конкурентноспособни. Видяхте, че започваме да растем индивидуално и като колектив. Минахме тези три противника начелото, които са много трудни. С един нов състав, търсим нашия стил на игра. Беше ни трудно за нас като отбор да сме конкурентноспособни“, продължи той.

„Много е важно за нашето бъдеще. Искахме да използваме нашите играчи по най-добрия начин. Напасвахме позициите им. В официалните мачове можем да видим по най-добрия начин къде новите пасват. На тренировките тренират добре, но не можем да го видим това нещо. Имаме още много да растем като индивидуалност и като колектив“, каза още наставникът на Берое.