Мечев призова: Паметник за кмета на Стара Загора!

Лидерът на Берое честити на всички хора в града

Мечев призова: Паметник за кмета на Стара Загора!

Опитният футболист на Берое Симеон Мечев даде мнението си след успешния бараж на “зелените” срещу Спортист (Своге), който остави тима от Стара Загора в efbet Лига.

"Искам да честитя на хората в Стара Загора. Не трябваше да стигнем до този мач, много по-рано трябваше да си решим нещата. Така или иначе спечелихме мача. Очаквах трудна година, очаквах това нещо - лятото бяхме четирима човека, направихме нов отбор. Зимата отново взехме десет нови. След оттеглянето на генералния спонсор стана много трудно. Благодаря на кмета, че направи така, че Берое да съществува. Трябва да му се издигне паметник в Стара Загора, това е истината, не говоря емоционално. Благодаря на истинските фенове, които идват и ни подкрепят. Заслужено оставаме там, където ни е мястото.

Финансови проблеми няма, всичко е изплатено, отговорно го казвам това нещо, добре са нещата, но не трябваше да се стига до този мач. Четири дни ми беше доста тежко, след мача в Пазарджик. Не съумяхме да се съберем, което е доста трудно. Нямаше време, имаше четири дни, Пенев познава момчетата, подготви ни добре за мача, както и на Иван Желев му беше трудно.

Искам да поздравя бат' Николай, чистачките в клуба, Тишо администратора и всички в клуба, които направиха така, че да се чувстваме добре през сезона. Наистина е така. Пак оставаме шест човека, доколкото съм запознат. Има много с изтичащи договори. Надявам се в новия отбор да има повече българи, да направим добър колектив, просто през годината резултатите ни бягаха. Останахме там, където ни е мястото", заяви Мечев след баража с "шоколадите".