Алекс Колев: Гордея се, че съм в най-великия отбор в България

Нападателят беше официално обявен като ново попълнение на Левски

Алекс Колев: Гордея се, че съм в най-великия отбор в България

Александър Колев се надява да завърши кариерата в Левски, с който подписа договор за две години по-рано днес. Той заяви, че за него всичко е започнало от тренировъчните игрища на "Георги Аспарухов" и заради това е щастлив, че е в любимия си клуб.

През миналия сезон Алекс Колев вкара 15 гола за Крумовград, в който игра под ръководството на новия треньор на “сините” Станислав Генчев. С това нападателят си заслужи място в националния отбор на България.

"Щастлив съм и се гордея, че съм в най-великия отбор в България. Чувството е неописуемо, надявам се на много успехи", заяви Алекс Колев в интервю за Левски ТВ.

"Изпитвам носталгия, преминавайки през изкуствения терен на “Герена”. Всичко започна тук и се надявам тук да завърши. През годините съм присъствал на доста мачове на Левски, дори съм се прибирал за двубои, когато съм бил в чужбина. Бях и на финала за купата (срещу ЦСКА - София - б.а.). Щастлив съм, че изпълних детската ми мечта.

Въобще не мислих над предложението на Левски, просто приех. Станислав Генчев е млад специалист, който показа добри резултати във всичките си отбори. Добре запознат съм с неговата схема, но тук има друг отбор и други футболисти. За мен най-важното е да направим колектив.

Амбициозен съм и не искам да си поставям бариери. Ако отборът върви добре, значи и аз ще вкарвам голове. Целите ми съвпадат с тези на Левски и не се плаша от работа. Няма да видите щадене от мен”, заяви Колев.