Алекс Колев призна за Левски

Нападателят все по-близо до "Герена"

Алекс Колев призна за Левски

Голмайсторът на еfbet лига Алекс Колев призна, че все още съществува вероятност да премине в Левски. Таранът на Крумовград бе награден за играч №1 на 32 кръг, след като вкара на два пъти и асистира при успеха с 4:1 над Локомотив Пд.

"Целта беше отборът да се спаси. Тръгнахме добре, после малко имаше спад на резултатите, дойде смяната на треньора. Целта беше да влезем в групата между 7 и 10 място и да пробваме да играем в Европа, след това целите се вдигнаха, влязохме в първата шестица. Не сме аутсайдер, от това, което показваме до момента. Влязохме в шестицата и всичко се получава добре.

Ясно е за кой столичен отбор става дума. Има интерес от Левски, но аз съм футболист на Крумовград. Има още три мача. Искам да си мисля само за футбол. Имам агент, който ще се погрижи за нещата. Искам да продължа да играя футбол.

Ако тръгнем да сравняваме Реал Мадрид с България... Там нивото няма какво да го коментираме. Чувствам се в разцвета на силите си. Не съм мислил за спиране. Това е възрастта, на която един футболист се чувства най-добре. По-бавно се възстановяваме, но се чувствам добре и не съм мислил за спиране.

Това е плод на цялата работа на отбора през годината. Възвишихме интереса към наши футболисти и старши треньора. Победихме сериозни отбори. Всеки един играе много добре. Спазваме указанията на треньора. Имаме свобода. Когато имаш свобода от треньора, можеш да разгърнеш. Има постоянно шеги и закачки, пращаме си колажи.

Предпочитам Ботев да победи. Имат много добър треньор, поздравявам го. Не е спрял да вали дъжд, ще е тежък терен. Нека по-добрият да вдигне Купата.

Със сигурност Станислав Генчев е много сериозен човек преди всички. Човек, който иска да се развива и учи. Доколкото разбирам, в Ботев Пловдив не са му дали спортно-техническата власт. При нас я получи. Доста е лошо, когато треньор не я получи. Иска да се учи, развива се. Пожелавам му, ако иска да отиде в Левски, да се случи. Отборът ще играе хубав футбол. Дава свобода на футболистите, което е добре.

Колективът е на доста добро ниво. Играл съм със Серкан Юсеин, повечето момчета се познаваме. Добре е, че чужденците не са "нагли", а са добри момчета, които искат да се сплотят с колектива. Имаме добър колектив. Промяната се дължи на смяната на треньора. Не искам да говоря лошо за предишния треньор, но бяхме зациклили, играхме скучно. Смяната дойде навреме. Ако има такива, които се мислят за звезди, бързо ги приземяваме.

Със сигурност хората в Крумовград заслужават да имат стадион. Организира се няколко човека да отидем в Крумовград, защото никога не сме били там. От турска фирма са били в Крумовград и са изградили проект за строеж. Следващата година пак ще играем в Пловдив. Доколкото знам във Втора лига са ходили по 2000 човека на мач.

Лично за себе си като мотивация съм си поставил за цел да съм голмайстор на първенството. Желая го, но най-важното е да побеждаваме. В последния мач имах шанс фронтално да стрелям, но подадох на Димитър Тонев да вкара на Локомотив Пловдив, защото е ботевист. Играя за отбора", каза Александър Колев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки