Алекс Колев разкри подписал ли е с Левски

Таранът продължава да бележи

Алекс Колев разкри подписал ли е с Левски

Голмайсторът на Крумовград Алекс Колев продължава да бъде свързван с трансфер в Левски. Според последните спекулации той дори вече е парафирал със "сините". Националът отхвърли подобно твърдение след като вкара на Хебър при успеха с 3:2.

"Благодаря за поздравленията. Силно първо полувреме за нас. Трябваше да водим 3 или 4 на нула. Не успяхме да си завършим атаките. 2:0 е най-лошият резултат, защото другият отбор се мотивира. Ние малко свихме уши и можеше да не се поздравим с победата“, каза Колев.

„Винаги ги има неприятните приказки, но показахме характер. Много се радвам, че Шимич отбеляза. От доста време го търсеше. Поздравихме се с победата. Девети мач след загуба. Това говори добре за отбора“.

„Има още три мача до разделянето. Гледаме си нашата паничка и каквото стане, такова. Не мога да кажа накъде след края на шампионата. Много е рано още. Ще видим лятото“.

„Дайте да съм здрав, да вървим както сега и ще видим. Не знам да съм подписвал предварителен договор с Левски. Не знам откъде се появи тази информация. Може да ми се иска, но не е вярно“, каза още нападателят.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки