Белчев: Моите изисквания са по-високи

Треньорът на ЦСКА остана доволен от резултата в Кърджали

Белчев: Моите изисквания са по-високи

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира представянето на тима си при победата с 3:2 срещу Арда. По думите му резултатът е добър, но подчерта, че изискванията му са по-високи. Той изрази надежда, че в следващия мач срещу Левски „армейците“ ще се покажат в друга светлина.

„Победата е добра наистина. Има още какво да се желае като игра и като организация на играта. Резултатът е добър, но моите изисквания са по-високи“, започна Белчев.

„Подобрението искам да виждам в крайната фаза на играта, където трябва да имаме скорост и да сме по-ефективни на фланга“, продължи той.

„Не само аз, ами всички футболни хора искат да виждат флангови атаки. Това е най-хубавото във футбола – да се включиш от втора позиция на скорост“.

„Казах на почивката, че трябва да излезем малко по-напред, да имаме по-добра организация. Знаехме, че имат бързи крила в атака. Възползваха се и ни създаваха неприятност. Доволен съм, че се справих. Засега ще се справяме с това, с което разполагаме. Няма да се оплаквам“, смята специалистът, който наследи на поста Нестор Ел Маестро.  

„Имаше някакво затормозяване след Ботев Пд. Тези мачове са в историята. И този също е в историята. Сега се наслаждаваме, утре вече мислим за следващия мач“.

 „Надявам се срещу Левски да сме в по-добра светлина. Дерби е, всичко се случва, но ще направим всичко възможно да си тръгнем с три точки“, каза още той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки