Ботев пусна билетите за мача за Купата със Спартак Вн

Вижте цените и от къде да се сдобиете с пропуск

Ботев пусна билетите за мача за Купата със Спартак Вн

Билетите за двубоя между Ботев (Пловдив) и Спартак (Варна) от четвъртфиналите в турнира за Купата на България вече са в продажба, информираха от "жълто-черния" клуб.

Двубоят между двата тима е на 27 февруари (вторник) от 17:30 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. 

Пропуските за срещата вече са налични за закупуване онлайн. Билети ще се продават в двата фен магазина на "канарчетата", както и на касите пред стадиона в деня на мача. При закупуване на билети онлайн, феновете ще получат 5 процента отстъпка. 

Цената на пропуските е както следва:

Трибуна Юг – 12 лева;
Трибуна Север – 12 лева;
Трибуна Изток – 15 лева;
Централна трибуна (блок А1 и А7) – 15 лева;
Централна трибуна (блок А2 и А6) – 20 лева;
Централна трибуна (блок 3, 4 и 5) – 30 лева;
Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 35 лева;
Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 70 лева;

Деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място). Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години - използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините.

За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на „соколите“ могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия сектор на стадион „Христо Ботев“, уточниха от Ботев (Пловдив).

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки