Даниел Наумов искан от Германия, Португалия и Гърция

Сериозен интерес към стража на ЦСКА 1948

Даниел Наумов искан от Германия, Португалия и Гърция

Стражът на ЦСКА 1948 Даниел Наумов най-вероятно ще продължи кариерата си зад граница. Официален интерес към националния вратар има от Германия, Португалия и Гърция. Още преди няколко седмици се появи информация, че играчът е получил оферта от финалиста за Купата на Германия през този сезон Кайзерслаутерн.

“Да, има интерес от Кайзерслаутерн, както се пишеше в медиите. Отборът от Португалия също е сериозен. Не искам да спекулирам с имена, тъй като не е коректно. Има доста клубове, които питат за ситуацията около Дани. Дали е имало интерес от Левски? Както ви казах има сериозен интерес към него, но не искам да коментирам имена на отбори, тъй като няма да бъде коректно. Със сигурност приоритет му е да продължи кариерата си в чужбина, но във футбола никога не се знае. Всичко може да стане. Той е спокоен и очаква скоро да разбере новия си клуб”, сподели агентът му Красимир Балъков-младши.

Както е известно, 26-годишният вратар напуска ЦСКА 1948, след като договорът му изтече. Бившият вратар на Лудогорец има 140 мача за “червените” и 10 двубоя за националния отбор на България.