Дерменджиев: Аз съм доволен

Треньорът на Лудогорец говори след първата контрола на "орлите"

Дерменджиев: Аз съм доволен

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори след първата приятелска среща на „орлите“, в която воденият от него тим разгроми словенския Приморие с 5:0. Дерменджиев заяви, че има върху какво още да работи отборът, но призна, че е доволен от видяното.

„На този етап, на който се намираме, аз съм доволен от контролата. Има много неща, които трябва да подобряваме като функционалните възможности и играта с топка. Имаме време, не е достатъчно, но ще се постараем да го направим добре“, заяви Дерменджиев пред "Диема Спорт".

 

„Очаквам още в следващата контрола други футболисти да бъдат готови. Със Спас Делев се разбрахме да изиграе целия мач, другите влязоха за по 45 минути“, каза още той.

„По време на тренировъчния процес участват много юноши, които играят своите първи мачове с представителния отбор“, коментира старши треньорът на Лудогорец.

„Когато приключат преговорите с някой нов, тогава ще бъде обявен“, заяви Дерменджиев.

„Ние ще трябва да бъдем много внимателни и над 100% концентрирани върху мачовете от квалификациите на Шампионска лига. Хендрик Бонман е при нас, защото има качества“, завърши Георги Дерменджиев.