Дерменджиев: Разочарованието е голямо

"Не проведохме мача точно както трябва", заяви треньорът на Лудогорец

Дерменджиев: Разочарованието е голямо

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че е разочарованието в отбора му е голямо след поражението от Ботев Пловдив с 2:3 във финала за Sesame Купа на България.

“Разочарованието наистина е голямо. Не проведохме мача точно както трябва. Знаехме, че Ботев играе с контраатаки. Въпреки това допуснахметри гол. В края на мача се оказа, че имаме шанс да вкараме мача в продължения, но това е футболът и наистина това е хубавото на футбола, защото е непредсказуем”, започна Дерменджиев.

“Има човек, който изпълнява. Няма значение кой я залага”, бе коментарът на наставника на "орлите" за момента между Спас Делев и Руан Круз преди дузпата в края на мача.

“Винаги съм казвал, че това са добри футболисти и когато трябва влизат да играят. Нашите амбиции са големи. Играхме, за да дублираме. Направихме грешки, в които трябваше да покрием определени зони в определен период от време и го направихме”.

“Антон Недялков дълго не тренира. Неговото функционално състояние не е на такова ниво да може да играе един след друг мачовете и с него се бяхме разбрали. Бяхме много по-добре физически от Ботев”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки