Ел Маестро: Трудно е да се обясни загубата, има вирус в ЦСКА

Треньорът отново се измъкна от въпроса за оставка

Ел Маестро: Трудно е да се обясни загубата, има вирус в ЦСКА

„Трудно е да се обясни и да се разбере това, което се случи днес.“

Думите са на треньора Нестор Ел Маестро след първата в историята домакинска загуба на ЦСКА за първенство от Пирин (Благоевград). Тя дойде с резултат 1:2, непосредствено след победата в дербито с Левски.

„Имахме достатъчно шансове да не загубим днес, но изиграхме лош мач в абсолютно всички аспекти. Не знам дали това трябва да го кажа. Ние не бяхме добре физически подготвени за днешния мач, защото голяма част от отбора бе с температура, има някакъв вирус в съблекалнята. Не бяхме и ментално подготвени добре и просто не успяхме ментално да бъдем на нивото на предизвикателството днес“, заяви наставникът като посочи още, че разликата от 9 точки, при това с мач повече, от лидера Лудогорец, е трудна за стопяване, но класирането не лъже.

Той отново избегна въпроса, свързан с виковете „Оставка!“ от феновете, отговаряйки уклончиво:

„Аз давам всичко от себе си. Опитвам се да си върша работата по най-добрия начин и се старая да не чувам негативното, защото то не помага на никого. Ако има нещо, което може да се каже за ЦСКА, то е, че винаги може да отвърне и да се върне след резултати като днешния. Ние ще дадем всичко от себе си.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки