Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Бившите национали Станислав Ангелов и Александър Александров-Кривия са поредните две попълнения в отбора на "Звездите на България" за 100-годишния юбилей на ФК Етър (Велико Търново), съобщиха от клуба на официалната страница във фейсбук.

Мачът, който е гвоздей на програмата по случай годишнината на "виолетовия" клуб, ще се играе на 25-и април на стадион "Ивайло". На терена ще излязат отбор на българските футболни звезди от миналото срещу отбор от легенди на Етър.

Към Ангелов и Александров в тима на България се включват вратарят Пламен Николов и Ивайло Йорданов, и двамата от отбора от Световното първенство в САЩ през 1994-а година. Освен това ще участват двамата бивши левскари Елин Топузаков и Гошо Гинчев, Радостин Кишишев, Петър Михтарски.

За отбора на Етър на вратата ще застане Калоян Чакъров, единствен шампион и като юноша, и с мъжете на клуба. Също така ще играят Ангел Червенков, Георги Попиванов, Пламен Проданов, Андриан Гайдарски, Генчо Генчев, Сашо Христов, Александър Димов, Георги Георгиев, както и двама от най-актуалните треньори в момента у нас Александър Томаш и Станислав Генчев. Томаш е от Велико Търново, а Генчев роден в близкото Дряново, откъдето идва в школата на Етър. Емануил Луканов, Марин Стефанов, Тодор Колев и Иван Петков също влизат в селекцията на домакините, водена от Георги Василев.

По-рано през този месец бяха обявени имената на мегазвездите Христо Стоичков и Красимир Балъков, както и тези на Златко Янков, Бончо Генчев, Наско Сираков, Даниел Боримиров, Емил Костадинов и Цанко Цветанов – всеки от тях фундаментална част от отбора от САЩ 94. Украинският таран Игор Кислов, част от шампионския тим на "болярите", също потвърди участие в шоуто.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки