Генчев: Предпочитам да сме в шестицата, срещу силните се учи най-лесно

„В момента се движим много добре, 9 мача бе загуба“

Генчев: Предпочитам да сме в шестицата, срещу силните се учи най-лесно

„Най-важното за нашия отбор в днешния мач бе да постигнем победа. Момчетата много я желаеха.“

Това каза треньорът Станислав Генчев, след като воденият от него отбор на Крумовград се върна на победния път след серия от 3 равенства и надви Хебър (Пазарджик) с 3:2 в среща от XXIII кръг на футболната ни efbet Лига.

„Мачът се разви по най-добрия начин за нас. Завършихме първото полувреме с два гола аванс. Много добре започнахме второто, с 2 създадени положения. В момента, в който получихме гол, се получи същото нещо, което бе и на мача с Пирин. Чисто психологически малко отстъпихме. Донякъде и физически отпаднаха основни футболисти, което се отрази на цялостното представяне на отбора“, посочи Генчев в ефира на Диема спорт.

„Позволихме две груби грешки, които са нетипични за нашия отбор. Не отгоравят нито на класата, нито да опита, който имаме. Изключително съм щастлив, че точно след този шок, който получихме, изравняването, успяхме да намерим сили да реализираме трети гол и то от статично положение. Ние имахме горчивия опит от мача с Пирин, когато си помислихме, че всичко е решено. Явно не сме си научили урока добре. Имаме доста да учим всички футболисти и треньори. Това е една обица на ухото. Не трябва да се повтарят тези неща".

„Предпочитам да сме в шестицата. Ако ни стигнат силите и имаме възможности - да играем в шестицата, много по-добре, защото предпочитам да играем с най-силните отбори в България и да проверим докъде сме стигнали в нашето развитие. В момента се движим много добре, 9 мача бе загуба, 6 победи и 3 равни, което за отбор като нашия е много добре, но имаме още много да се учим. Срещу силните отбори се учи най-лесно", завърши наставникът на Крумовград.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки