Георги Иванов се завръща на „Тича“

Президентът на БФС ще връчи сребърните медали на Черно море

Георги Иванов се завръща на „Тича“

Президентът на БФС Георги Иванов ще връчи сребърните медали на Черно море след утрешния му последен мач от сезона с Крумовград.

След церемонията Гонзо ще проведе разговор и с Илиан Илиев за предстоящите две контроли на националите с Румъния и Словения на 4 и 8 юни, за които Илиев ще събере играчите на лагер на 30 май.

Георги Иванов се завръща в неделя на „Тича“, където в два периода бе старши треньор на „моряците“ – януари 2013/май 2014 и юни 2016/октомври 2017.

Под негово ръководство Мартин Минчев изигра първите си мачове за мъжете на Черно море, като дебютира на 15 години и се превърна в най-младия играч с дебют за „моряците“, а след години бе продаден на Спартак Прага за над милион евро.

След като Гонзо си тръгна от Черно море, есенния полусезон като временен наставник изкара Емануел Луканов, а в края на 2017-а за треньор бе утвърден Илиан Илиев.

В последвалите 6 сезона и половина Илиев написа своята приказка с родния си клуб, като най-хубавата част от нея бе преди дни, когато „моряците“ постигнаха най-големия си успех в А група, след като станаха вицешампиони.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки