Хебър с нов залп срещу съдиите

Убедени сме, че потърпевши са доста от клубовете, пишат в Пазарджик

Хебър с нов залп срещу съдиите

Ръководството на Хебър излезе с нова  позиция, свързана със  съдийските отсъждания при последните три гостувания на Ботев Враца, Крумовград и Славия. От клуба са на мнение, че "зелените" са сериодно ощетени във всеки един от въпросните двубои.

„Бихме желали да информираме футболната общественост за един дългогодишен проблем в българския футбол, а именно съдийството.

Убедени сме, че потърпевши са доста от клубовете. Време да се вземат реални мерки, така че този голям недъг да се ликвидира, за да може българският футбол да се развива. Силно се надяваме, че ще бъдем чути и гласът ни няма да остане в пустинята.

*Ботев Враца - Хебър - 30.03.2024 г.

11 м. Първа дузпа във Враца – съдията е много далеч от ситуацията, противниковия играч поема топката с ръка, има единоборство "тяло в тяло".

22 м. Втората дузпа във Враца – наш състезател играе с топката очевАдно, няма съприкосновение с играча на Ботев, има явна симулация на футболиста на Ботев(Враца).

33 м. Ситуация за дузпа срещу Олексий Збун - ако другите две ситуации са дузпи за Враца, това е много повече такава.

*Крумовград - Хебър 03.04.2024 г.

44 м. Първи жълт картон на номер 17 от Крумовград – даден.

55 м. Втори жълт картон на номер 17 от Крумовград – спестен (удар в лицето на наш играч с крак).

Второто полувреме има 3 пъти намеса на ВАР-а за 3 гола и 3 пъти лекарска помощ на играчи от Крумовград – общо 5:58 мин, отделно 5 спирания за смени и още едно за лекарска помощ на наш играч – заедно всичко това прави около минимум 8 мин. загубено време. Реферът даде едва 3 мин!

*Славия - Хебър - 13.04.2024

66 м. Отменен гол срещу Славия на Хебър.

77 м. Вторият гол на Славия след явно нарушение срещу наш играч.

88 м. Спестен жълт картон на номер 6 от Славия.

99 м. Спестен жълт картон на номер 6 от Славия.

За втория спестен картон реферът се оправдава с това, че е даден авантаж, но на мача с Крумовград имаме 3 такива дадени жълти картони за играчи на Крумовград след авантажи!

Прилагаме и видео на дузпата срещу Славия в Пазарджик от есента, каквито претенции изяви президента на Славия след мача в София!!! Също така и видео на ситуацията с отменения гол на Славия в началото на двубоя преди 5 дни, доказвайки, че голът напълно справедливо е отменен!!!“, написаха от Хебър Пазарджик.

 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки