Херо договаря изгонен от Локо Пд

Вдигнаха тавана на заплатите в Спартак Варна

Херо договаря изгонен от Локо Пд

Новият треньор на Спартак Варна Димитър Димитров - Херо вече е постигнал договорка с левия краен бранител Крум Стоянов.

Защитникът все още не е подписал договор с клуба, но се очаква това да стане още в първите дни на януари.

Стоянов идва от Втора лига, където през есента носи фланелката на Етър. Играл е още за пловдивските Локомотив и Ботев, както и за Берое, Славия и ЦСКА 1948.

Херо обаче е започнал офанзива за привличането на още един ляв бек - разтрогналият по взаимно съгласие с Локомотив Пд Александър Василев.

Засега не е постигната договорка, но преговорите са на финален етап. Към Василев има интерес и от друг клуб, но той е по-склонен да облече фланелката на "соколите", стига да получи желаното от него трудово възнаграждение.

Борбата за спасението на Спартак Варна наложи вдигането на тавана на заплатите в клуба. Ръководството на "соколите" е определило максималното трудово възнаграждение да не надхвърля 10 хиляди лева месечно, което е доста по-голямо от досегашните суми, давани през сезона.

Преговори с нови футболисти вече стартираха, а увеличението на тавана на заплатите дава увереност на Херо, че ще успее да привлече желаните от него футболисти.

Предвид заплатите в клубовете, конкуренти на "соколите" в борбата за оцеляване, Спартак вече са с едни гърди напред както от финансова гледна точка, така и с условията, които клуба може да предложи.

Разбира се няма да са много играчите, които ще получават подобни суми.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки