Илиан Илиев: Тук сме заради такива контроли (ВИДЕО)

Контузията на Атанас Илиев не е сериозна

Илиан Илиев: Тук сме заради такива контроли (ВИДЕО)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от видяното при равенството 2:2 с Днипро-1 в Турция. "Моряците" не се дадоха на лидера в Украйна, а опитният специалист призна, че заради подобни съперници клубът е избрал да се подготвя далеч от Варна.

"Днес бяхме малко по-свежи, отговорихме на бързината на противника. Тук сме, за да играем с такива отбори като Днепър-1, които са първи в Украйна. Така ще проверим на какво ниво сме. Имаме забележки към контрола на топката, понякога се поддаваме на преса, но се надявам с времето и това да изчистим. Като цяло добра проверка, имаме още време до началото на втория дял."

"Красивите голове не са случайни, но има и доза късмет. Имахме други ситуации, които трябва да завършваме по-добре. Големите отбори не ги пропускат. Като цяло съм доволен от желанието на всички. Вкарахме повече скорост. Нямаше го Сула, има и други с болежки. Надявам се, когато всички са на линия, да изглеждаме още по-добре."

По отношение на контузията на Атанас Илиев, той разкри: "За мен не е нещо тежко, получил е удар с коляно в мускула. Имаме 2 контроли в един ден, за нея трябва да е готов. Решихме да играем в четвъртък две проверки."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки