Илиан Илиев за ЦСКА: Да не влизаме във "филм"

Това не е мач на сезона, обяви треньорът на Черно море

Илиан Илиев за ЦСКА:  Да не влизаме във "филм"

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде да се разбере, че няма да товари играчите си с огромни очаквания и напрежение за предстоящата визита на ЦСКА. Двубоят е директен сблъсък за второто място, което гарантира участие в Лигата на конференциите. В него "моряците" влизат с преднина от 2 точки, но и с ясното съзнание, че има още кръг до края. 

"Идваме в София с настройката, че ни очаква труден мач - обясни опитният треньор пред Sportal.bg. - Стилът на ЦСКА се промени към по-добро след смяната на треньора. Последният им мач го доказа, имаха доста положения, показаха офанзивна игра, затова очаквам много труден двубой. Трябва да бъдем изключително агресивни в дефанзивен план, тъй като ЦСКА има добри футболисти, които могат да ни създадат много проблеми."

"Не, не, глупости... Не трябва да се заблуждаваме. Очаква ни изключително труден мач утре. Надявам се и футболистите да го оценяват като такъв. Най-важното нещо е да не приемаме, че това е някакъв мач на сезона, финал и т.н. Както казах, два дни по-късно имаме следващ двубой. Трябва да изиграем мача освободени от напрежение - да, трябва да бъдем агресивни, но да не влизаме във "филм", че едва ли не целият сезон на Черно море зависи от тези 90 минути. Какво и да се случи в този мач, има утре и никой не може да отмени това, което направихме досега."

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки