Интересно име ще става директор в ЦСКА

"Армейците" водят преговори с Михаил Александров

Интересно име ще става директор в ЦСКА

ЦСКА води преговори с много интересно име за ръководна позиция в клуба. Според новите разпоредби на УЕФА "армейците" се нуждаят от спортно-технически директор, за да изпълнят всички критерии за участие в европейските клубни турнири.

За този пост от Борисовата градина са набелязали Михаил Александров, който за последно беше част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов и участва в доста от проведените от него срещи с клубове в провинцията. След конгреса на 15 март пък новоизбраният председател Георги Иванов имаше планове да привлече юношата на "червените" в централата като технически директор, но те не се изпълниха.

„Тема Спорт“ твърди, че отговорните фактори в ЦСКА - София вече са провели няколко срещи с Александров, на които са били коментирани редица теми, свързани с бъдещето на клуба. Бившият национал е отворен към завръщане в клуба, от който тръгна за футбола, но двете страни все още не са постигнали пълна договорка.

Екскрилото на Лудогорец приключи състезателната си кариера през лятото на 2021 година, когато беше част от Славия. През 2023-та завърши програма MIT към УЕФА след двугодишно обучение. От 800 кандидати в нея влизат само 30, които получават най-високото ниво на обучение в сферата на спортния мениджмънт.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки