Извънредно: Акрапович потвърди трансфер на Левски

„Той е младо момче със сериозен потенциал“

Извънредно: Акрапович потвърди трансфер на Левски

Треньорът на кипърския Акритас Хлорака Бруно Акрапович анализира качествата на испанеца с марокански корнери Джевад ел Джемили, чийто трансфер в Левски може да бъде считан за сигурен.

“Както ви казах и преди това, той е младо момче със сериозен потенциал. Има добър характер и амбиция да направи хубава кариера. В чисто футболно отношение впечатлява със скорост и техника. Силен е в дуелите един на един. Това, което според мен трябва да подобри, е да бъде по-директен и по-често да търси завършващ удар и рационалния път към вратата. Ако започне да бележи по-често, ще се превърне в изключително ценна находка”, заяви Акрапович пред “Мач Телеграф”.

„Говорих с Цанко Цветанов за момчето. Казал съм му искрените си впечатления. С него сме приятели, както знаете, след като играхме заедно в Германия”, добави босненският специалист.

Той бе категоричен, че новото попълнение на Левски е бил важна част от неговия състав и е разчитал на него в тежката битка за оцеляване в елита на Кипър.

“За мен този трансфер е сериозен удар. Със сигурност ще ми бъде по-трудно без Джевад. Шансовете ни намаляват, но ще се борим. Момчето може да се развие в България. Пожелавам му успех”, каза още носителят на Купата на България с Локомотив Пловдив, който записа престижна победа с 3:1 над Рома в груповата фаза на Лига Европа начело на ЦСКА.