Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски Николай Костов призна, че победата срещу Берое не може да го заблуди и очаква по-различно лице срещу отборите от топ 6 в задаващите се плейофи.

"Очаквахме точно такъв мач, Берое не е слаб отбор - коментира специалистът след 1:0. - Допуснахме много грешки, което отдавам на позагубеното самочувствие на отбора. Можеше да допуснем гол преди почивката, но имахме късмет. Влизането на Фадига изигра важна роля. Позапълва се отборът, но липсва Асен Митков, който спомага при изнасянето на топката. С Мислович и Охене това не ни се поучава очевидно."

Той коментира и липсата на фенове в една от трибуните: "Не искам да коментирам Сектор Б, а тези, които присъстваха и подкрепиха отбора."

"Не си падам по статистиката, но се съобразявам с нея. Нашата игра е такава, че трябва да владеем топката, но и да създаваме ситуации, защото иначе става скучен футболът."

"Не сме толкова спокойни, защото една победа не може да ни заблуди. Загубихме срещу първите три отбора. Отборът ни сега изглежда по-добре физически, второто полувреме сега беше по-добро, което говори, че физически се подобряваме."

Костов остави без коментар бъдещето на Билал Бари, чийто договор изтича в края на сезона, а освен това не взе участие срещу Берое.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки