Левски на левскарите: Поредна спечелена битка

Вижте какво написаха от Сдружението

Левски на левскарите: Поредна спечелена битка

Миноритарният акционер в Левски - Сдружение "Левски на левскарите" публикува позиция, след като стана ясно, че генералният спонсор на клуба прекратява консултантския си договор и ще увеличи средствата, които дава на клуба. 

От Сдружението се похвалиха с поредна спечелена битка, която е започната от бившия изпълнителен директор на "сините" Ивайло Ивков, а след това подкрепена и от Станимир Стоилов. 

Ето какво написаха от "Левски на левскарите":

"Скъпи Левскари,

Днес е Празник!

Ето, че във „Войната за ЛЕВСКИ“, която водим от години, вече можем да се похвалим с поредната спечелена битка. Битка, започната от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен директор на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като лидер на Левскарите и визионер за бъдещето на любимия ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим докато не възтържествува „ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“.

Един абсурден и без аналог в световната практика договор, по силата на който един футболен клуб се управлява от спонсора си и задлъжнява към него, е вече в историята!

В същото време, обидно малката сума пари, които досега спонсорът плащаше на Клуба, за да се асоциира с най-голямата марка в България – ЛЕВСКИ, вече е увеличена!

Само ЛЕВСКИ!

Левски на Левскарите!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки