Левски гони трима, продава Ел Джемили

Халфове не попадат в сметките на Генчев

Левски гони трима, продава Ел Джемили

Треньорът на Левски Станислав Генчев не смята да разчита на трима от полузащитниците в отбора, научи Novsport. Става дума за Карлос Охене, Патрик Мислович и Асен Чандъров. Очаква се въпросните футболисти да бъдат освободени, тъй като едва ли ще се намери кой да ги купи. 

Двама от тях - Охене и Мислович, бяха привлечени през зимата от бившия треньор Николай Костов. Те бяха със статут на титуляри при него, но не са успели да убедят новия наставник Станислав Генчев в качествата си. 

На "Герена" днес се подсилиха с дефанзивния полузащитник Клемент Икенна, а съвсем скоро се очаква да бъде постигнато споразумение и с Крумовград за Серкан Юсеин. В отбора се завърна и Антоан Стоянов, който даде сериозни заявки за титулярно място. Това прави Охене, Мислович и Чандъров излишни. 

Левски ще опита да продаде и Джавад Ел Джемили. Мароканецът явно не попада в сметките на Генчев. 43-годишният наставник не го използва в последната контрола с Арда (0:0), а при нулевото равенство срещу Черно море го пусна в игра в средата на второто полувреме.