Локо Пд гони крило

За липса на професионализъм

Локо Пд гони крило

Пътищата на Локо Пд и Денислав Александров ще се разделят след края на сезона, а крилото вече е изиграл последния мач с черно-бялата фланелка, съобщи “Тема Спорт”.

Причината е, че бившият футболист на ЦСКА 1948, който дори стигна до националния отбор, е разочаровал всички на “Лаута” с липсата на професионализъм и отдаденост към клуба.

Чашата е преляла преди около двайсетина дни, когато в навечерието на мача с Левски, който смърфовете спечелиха с 1:0, играчът е заявил на старши треньора Александър Томаш, че е болен и няма да може да вземе участие в срещата.

Той е обяснил, че не може да се присъедини към тима, тъй като е с висока температура и стомашно неразположение.

Малко след това обаче в лагера на черно-белите установяват истинската причина за отсъствието на Александров.

По същото време той е взел участие в конни състезания, за които доказателства има както в youtube, така и на официалната страница на Федерацията по конна езда.

Именно това издаде играча, тъй като в протоколите той е записан с второто си име Мартинов, но кадрите и фотосите не лъжат.

Оказа се, че докато в последните седмици съотборниците му са играли футбол, той е взел участие и в Държавното първенство клас Л, група Б, като дори е спечелил златото с кон Диамант и бронз с втория си кон Диарадо Сон. Триумфът и успехите му обаче не са трогнали никой на “Лаута”.

Въпреки че истината е излязла наяве, плевенчанинът е отказал да признае вината си и да се извини на треньорите и съотборниците си, което е вбесило наставника Александър Томаш и той го е отстранил от състава.

Старши треньорът дори пое риска в Разград срещу Лудогорец да заложи на Ерик Сорга по лявото крило заради контузията на Джовани, но е бил категоричен, че няма да работи с хора, които не са отдадени на професията си и на черно-бялата кауза.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки