Локо (Пловдив) и Черно море се изправят един срещу друг на "Лаута"

Мачът ще бъде тежък и за двата тима

Локо (Пловдив) и Черно море се изправят един срещу друг на "Лаута"

Два от най-коравите отбори в efbet Лига Локомотив Пловдив и Черно море се изправят един срещу друг в двубой от 11-ия кръг на родния елит. Срещата на „Лаута“ е с начален час 17:30 и ще бъде излъчвана пряко в ефира на DIEMA SPORT.

„Смърфовете“ обжалваха наказанието, дошло след дербито с Ботев и в днешната среща ще има привърженици по трибуните. Наставникът Александър Томаш обаче продължава да има главоболия около кадровия потенциал, с който разполага.

Централните бранители Луан и Райън Бидунга продължават да лекуват травми и ще отсъстват срещу „моряците“. С мускулна травма е и друг бранител – Милош Петрович.

Варненци пък пристигат в Пловдив с 19 футболисти, измежду които не е Матеус Клементе. Алжирецът Закария Беншаа се завръща за Илиан Илиев и неговия тим, а същото прави и излекувалият контузия Цветомир Панов.

Мади Кета, който наскоро получи повиквателна за националния отбор на Гвинея-Бисау е аут, както и дълготрайно контузеният капитан Даниел Димов.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни състави:

ЛОКО ПД (4-2-3-1): Хоркаш; Матеус, Паскалев, Павлов, А. Василев; Каракашев, Зебли; Дион, Витанов, Карагарен; Д. Илиев

Старши треньор: А. Томаш

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; В. Попов, Ж. Атанасов, Босанчич, Ц. Панов; Мимито, С. Велев; Сула, Панайотов, Беншаа; Курьор

Старши треньор: И. Илиев

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни състави:

ЛОКО ПД (4-2-3-1): ХоркашМатеусПаскалевПавлов, А. Василев; КаракашевЗеблиДионВитановКарагарен; Д. Илиев
Старши треньор: А. Томаш

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; В. Попов, Ж. Атанасов, Босанчич, Ц. Панов; Мимито, С. Велев; СулаПанайотовБеншаа; Курьор
Старши треньор: И. Илиев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки