Локо (Пловдив) реди контрола срещу Партизан

Желанието на Александър Томаш е тимът да има топ съперници

Локо (Пловдив) реди контрола срещу Партизан

Желанието на старши треньора на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е тимът да изиграе сериозни контроли по време на подготвителния си лагер в Анталия. Той е провел разговор с клубните шефове и е настоял "черно-белите" да се изправят само срещу топ отбори. В тази връзка пловдивчани са влезли в контакт с колегите си от Партизан (Белград) и почти сигурно двата тима ще премерят сили в южната ни съседка.

Томаш е бил категоричен, че отборът ще върви нагоре само ако играе срещу много класни съперници и поради тази причина ще бъде направен опит да бъдат уредени спаринги и с някои от украинските и полските грандове, които ще зимуват в Турция.

Специалистът е изразил и желанието си в началото на януари, когато стартира зимната подготовка, на разположение да бъдат всички нови попълнения. Очаква се по време на зимния трансферен прозорец да бъдат привлечени поне четирима нови. Брояката може да нарасне в зависимост от изходящите трансфери. "Смърфовете" стартират подготовка на 6 януари, като до 15-и ще се готвят в Пловдив, а на 14 януари ще изиграят и контрола с Хебър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки