Лудогорец стартира подготовката с 5:0 срещу словенци (ВИДЕО)

Разградчани показаха отлична форма срещу Приморие

Лудогорец стартира подготовката с 5:0 срещу словенци (ВИДЕО)

Лудогорец започна предсезонните си контроли с разгромна победа с 5:0 срещу словенския Приморие.

В 6-ата минута Приморие стигна до добър шанс, но удар на Марк Гулич премина покрай вратата. Една минута след това Лудогорец откри резултата. Тодор Неделев подаде към Спас Делев. Той овладя в наказателното поле, справи се със съперник, и отбеляза хладнокръвно.

В 12-ата минута "орлите" стигнаха до втори гол. Рик Джонатан получи хубаво подаване в пеналтерията и с прецизен изстрел в далечния ляв ъгъл не остави шансове на вратаря Тони Мачан. Неделев отново асистира.

Седем минути след това новото попълнение на разградчани Хендрик Бонман спаси удар на Елвин Сулянович. В 38-ата минута Лудогорец получи правото да изпълни дузпа след игра с ръка на футболист на Приморие. Оливие Вердон изпълни, вратарят спаси, но топката се върна на пътя на бранителя на Лудогорец и той вкара.

Четири минути след това Аслак фон Витри отбеляза четвърто попадение след хубава атака на българския шампион. Лудогорец организира хубава атака по десния фланг, след която последва центриране в наказателното поле на Приморие, където Ивайло Чочев стреля с глава, но слабо и право в ръцете на вратаря Тони Макан.

Лудогорец отбеляза пети гол в 89-ата минута, когато Кайо Видал прехвърли вратаря Тони Макан от малък ъгъл.