Любо Пенев: Няма да се откажем

„Добър мач за нас от футболна гледна точка“

Любо Пенев: Няма да се откажем

„Трябваше да спечелим три точки, но и това го има във футбола.“

Думите са на треньора Любослав Пенев след нулевото реми на водения от него отбор на Хебър срещу Пирин в Благоевград.

То бе от 34-ия кръг в Първа лига и след него стана ясно, че 3 отбора ще решат в последните си мачове кой от тях ще се спаси, кой ще играе бараж за оцеляване и кой ще изпадне във Втора лига.

„Добър мач. Момчетата бяха сериозни, агресивни, амбицирани, мислещи. Добър двубой за нас от футболна гледна точка. Пак не можахме да вкараме, но няма значение - ще дойдат и головете“, заяви Пенев.

„Отбор, който има цели за постигане, е нормално да играе под напрежение. Винаги съм казвал, че сме зависими от нас самите. Минаваме през много трудни моменти, не от 3-4 месеца, а от миналото лято. Отборът се бори и показва характер. Тимът можеше да се разпадне още зимата. Няма нормална финансова стабилност, много футболисти можеха да си тръгнат. Поел съм ангажимент към момчетата, че до края на сезона няма мърдане. Играчите постъпиха много мъжки, не се отказваме. Професионализмът им е отделно. Финансовите проблеми са от една година. Някои хора имат желание да потопят проекта футбол в Пазарджик. Няма да се откажем, оставаме до край. Защитаваме интересите на Хебър.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки