Мартин Луков: Победихме заслужено

"Чувствам се уникално тук", заяви той

Мартин Луков: Победихме заслужено

Мартин Луков направи няколко много важни спасявания при победата на Локомотив Пловдив срещу ЦСКА с 1:0. След края на двубоя той коментира срещата и как се е отразила раздялата с Александър Томаш на отбора. 

“Мисля, че напълно заслужено победихме. Първото полувреме контролирахме изцяло двубоя. Имахме ситуации да затворим мача. Не успяхме. Нормално ЦСКА излезе малко по-агресивно през втората второто полувреме, създаде някои ситуации и се радвам, че успяхме да не допуснем гол и да зарадвам хората”, започна Луков.

“Аз се чувствам вкъщи. Чувствам се уникално. В момента, в който съм получил това предложение, ми отне около 2 секунди, за да отговоря. Показах как се чувствам. Сега излизаме в заслужено почивка, после е време за една хубава подготовка и още по-силно през новия сезон”.

“Във футбола се случват постоянно промени. Беше наистина неочаквано. Продължаваме напред. Пожелаваме му успех. Работихме добре, имаше хубави неща. Отборът направи много силен сезон под негово ръководство. Дано да има късмет", бе коментарът на Луков за раздялата с Александър Томаш.

"Като за начало треньор. Нямаме никаква представа кой ще бъде. Ще имаме нужда от нови попълнения. Нов щаб и пожелавам на всички първо да отпочинат, да изчистят главите и с презаредени сили да започнем отначало”, завърши вратарят

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки