Мощен спонсор влиза в ЦСКА от зимата

ЦСКА може да се сдобие с мощен спонсор през зимата. Собствениците на клуба от "Титан" водят разговори с чуждестранна компания, която да налива пари в клуба

Мощен спонсор влиза в ЦСКА от зимата
ЦСКА може да се сдобие с мощен спонсор през зимата. Собствениците на клуба от "Титан" водят разговори с чуждестранна компания, която да налива пари в клуба. От "Армията" обаче не желаят да изнасят подробности около преговорите и пазят в тайна намеренията си.
 
Първият вариант пред "Титан" е да изчистят клуба от дългове до месец и половина и на полусезона да го продадат. Потенциален купувач има, но все още не е известно дали предварителните разговори с него ще доведат до положителен резултат.
 
В случай че крупният бизнесмен, който е кандидат за акциите, се откаже, то "Титан" ще остане собственик на клуба и ще разчита на свеж паричен приток, идващ от чужбина. Не става въпрос обаче за "Газпром", а за друга компания.
 
Не е изключена и друга развръзка. В момента, в който ЦСКА бъде изчистен от задължения, акциите ще бъдат предложени на "ЦСКА-Възраждане" за сумата от 15 милиона лева. Не е ясно обаче как те ще извадят такива пари.
 
При всички положения през зимата на "Армията" ще има интересни събития на най-високо ниво. Въпросът е в каква посока ще бъдат...