Официално: Славия се раздели с трима и излезе в почивка

"Белите“ с летен лагер и 5 контроли в Банско

Официално: Славия се раздели с трима и излезе в почивка

Футболистите на Славия са в почивка до средата на следващия месец. На 14 юни "белите" се събират, като първоначално ще преминат медицински прегледи и функционални изследвания, съобщиха от клуба във вторник.

Между 17 юни и 7 юли отборът, воден от Златомир Загорчич, ще проведе подготвителен лагер в Банско, където ще изиграе пет контролни срещи.

Съперниците за проверките ще бъдат обявени на по-късен етап.

След това подготовката ще продължи в София. На 13 юли съставът на Славия за следващия сезон ще бъде представен официално на стадион "Александър Шаламанов".

За същия ден е предвиден и приятелски мач със Спортист (Своге), а днес с клуба се разделиха трима футболисти.
Крилото Кристиан Добрев, халфът Ерол Дост и защитникът Ивайло Марков си тръгват, след като прекратиха по взаимно съгласие договорите си с „белите“.

ПФК Славия благодари на тримата за работата заедно, за приноса им към първия състав на "белите" и им пожелава здраве и успехи в бъдеще", се казва в съобщението в официалния сайт на столичани във вторник.

Добрев игра в Славия между 2021 и 2024 година, докато Дост премина в отбора от София през сезон 2020-2021. Марков беше футболист на Славия през последните шест месеца.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки