Пенев: Ако не вкарваме, няма как да печелим

„Не сме подценили нито един отбор“

Пенев: Ако не вкарваме, няма как да печелим

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев прие спокойно загубата от Пирин, която бе трета поред за тима му и дойде след 1:2 у дома.

"Изиграхме добър мач, имахме контрол. Но ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Това е единствената причина. Нас ни трябват добри мачове, за да печелим точки. Допуснахме и някои грешки, но това ще го анализираме", каза той след срещата.

"Не сме подценили нито един отбор. Искаме победи и трябва да играем правилно и добре. Ще запомня това, че създаваме положение. Съжалявам за загубата, но това е част от играта", добави Пенев.

"Имаме различни футболисти, всеки от тях може да вкарва голове, това го показахме в предишните мачове. Спокоен съм, ще продължим да работим. Не очаквам това да се отрази на футболистите, това го има. Взимаме мерки, ще се поучим от нашите грешки. Не е редно да ги допускаме", каза още специалистът.

"Ще продължим да се готвим по начина, по който го правим. Трябва да се представим със самочувствие и увереност в оставащите 4 мача преди паузата за националните отбори. И играчите трябва да бъдат малко по-спокойни", завърши Любослав Пенев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки