Проблеми в Пирин в най-важния момент от сезона

Вижте подробности

Проблеми в Пирин в най-важния момент от сезона

Пирин влиза в последния кръг в Група Б на първенството като оцеляващ, но това може да се промени, ако не си оплете кошницата при гостуването на вече спасилия се Локомотив София. Надеждите на треньора Олександър Бабич, че лекарският щаб ще успее да възстанови поне един измежду централните защитници Ягодинскис и Боянов, угаснаха. Нещо повече – те не само че няма да са готови за сблъсъка с железничарите, но и за евентуален бараж.

По-оптимистични обаче са прогнозите за офанзивния халф Данило Полонский и централния нападател Юго Комано. Очаква се двамата да стиснат зъби и да започнат като титуляри. Със сигурност игрови минути ще получи плеймейкърът Аймен Суда. Медицинският екип обаче ще има думата дали французинът ще може да стартира сблъсъка в „Надежда“. В състава на орлетата след изтърпяно наказание се завръща Георги Върбанов, но той ще бъде на скамейката.

Пирин и Локо София заедно влязоха в елита през 2021 година. А столичани могат да направят тази вечер така, че орлетата отново да хванат асансьора за втория ешелон. Красимир Балъков вече обяви, че няма да дава почивка на основните си играчи. Той ще може да разчита на завръщащия се след санкция капитан Красимир Милошев, а наказан е Селсо Рапосо.

"Тема спорт"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки