Проф. Николай Изов: БФС е в комуникация с ММС, МОН МТСП

Членът на Изпълнителния комитет на футболната централа разкри по какви проекти се работи

Проф. Николай Изов: БФС е в комуникация с ММС, МОН МТСП

БФС е в постоянна комуникация с три министерства – на младежта и спорта, на образованието и науката и на труда и социалната политика за реализацията на проекти, свързани с развитието на детско-юношеския футбол. Това сподели членът на Изпълнителния комитет на футболната централа професор Николай Изов след провелото се днес заседание.

„Проектна дейност, която е насочена за развитие на детско-юношеския футбол. Целеви проекти за развитие на ученическия футбол. За една минута не мога да ви разкажа всички неща. Георги Иванов ще даде интервю. След малко ще излезе и ще говори с медиите“, сподели Изов относно предмета на свикания Изпълком.

„Министерството на младежта и спорта, както министерството на образованието и науката и министерството на труда и социалната политика са положително настроени за бъдеща работа с Българския футболен съюз. Аз съм оптимист. Има и действащо служебно правителство. Смятам, че то ще вземе правилните решения. С тези министерства правим ежеседмични разговори“, продължи той.

„Тези проекти се надявам да минат, да са насочени към финансово подпомагане. Има и проекти, в които се надявам да участват футболните клубове. Надявам се Изпълнителния комитет да взимат правилните решения“.

„Аз смятам, че господин Иванов и целият Изпълнителен комитет прави всичко възможно, за да вдигнем нивото на българския футбол и се надявам искрено да стане факт. За какво сме тук? Не сме платени. Отказахме и хонорарите, които предишното ръководство получаваха. ИК е изцяло отдаден на футбола и спорта. Аз от 16 години съм в ръководството на спорта. Четири години като декан на един от факултетите“, каза още проф. Изов относно мотивацията си да бъде член на Изпълкома на БФС.

Добри новини за Станислав Генчев

Агент хвали Левски за селекционната политика

ЦСКА отново ремонтира терените в Панчарево

Вижте подробности

Ботев Пд продава Ханкич за 100 000 евро

Той ще потегли към руския Ростов

Дерменджиев: Дано Спас няма разкъсване

Нападателят на Лудогорец напусна принудително контролата със Слован Братислава

Левски с открити тренировки за фенове и медии до контролата срещу Септември (София)

Вижте програмата на "сините" за следващата седмица

Лудогорец победи и Слован Братислава във втората си контрола (ВИДЕО)

Разградчани показват добра форма в подготовката до момента

Марек изгуби един от легендарните си футболисти

Емил Кючуков почина на 70 години

Мъри Стоилов взима Наумов в Гьозтепе?

Стражът на ЦСКА 1948 е свързван с трансфер в Турция

Черно море се раздели с бразилец

Мишаел Алвеш напуска "моряците" след 19 мача и 2 гола

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки