Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Капитанът на Лудогорец Якуб Пьотровски призна, че той и съотборниците му разбрали за загубата на ЦСКА от Локомотив Пд на загрявката преди дербито с Левски. Полякът бе в основата на разгрома с 5:1 над "сините", но призна, че "орлите" са имали и късмета да реализират голяма част от положенията си. 

"Първото полувреме беше равностойно. Те контролираха повече топката и намираха пространствата в нашата отбрана. Направихме няколко грешки. През второто полувреме нещата стояха по друг начин и вкарахме ранен гол, който ни помогна много. Те имаха план. Това се виждаше много ясно и струва ми се, че ранното ни попадение обърка техните планове и двата гола, които вкарахме в разстояние на кратък период от време, оттам насетне контролирахме събитията и беше по-лесно за нас", започна Пьотровски.

Започнахме просто да изчакваме удобните моменти. Спечелихме изразително, но имахме и късмет днес, защото вкарахме в много важни моменти. Не знам. Всеки един мач за нас през сезона е задължителна победа. Разбира се, ние искаме да побеждаваме всеки мач. Така беше и днес. Тогава, когато не задържаме топката, когато не я контролираме, това води до нервност. Понякога има такива мачове и понякога ни липсва нещо. Радвам се, че през второто полувреме успяхме да наваксаме".

"Разбрахме по време на загрявката за загубата на ЦСКА. Това е голямо предимство за нас. Надявам се, че ще спечелим този мач срещу ЦСКА 1948", допълни полякът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки