Рибарски: Крайната цел е постигната

„Третото място е заслужен успех за работата в ЦСКА 1948“

Рибарски: Крайната цел е постигната

„Да водиш ЦСКА в България и в Европа е голяма чест и предизвикателство."

Това каза треньорът Атанас Рибарски, след като ЦСКА 1948 си осигури бронзовите медали от българското футболно първенство.

„Червените“ завършиха сезона в серия от 8 срещи без успех и с 5 поредни равенства след 0:0 срещу гостуващия Локомотив (Пловдив), но въпреки това финишираха пред Левски и ще играят в квалификациите на Лигата на конференциите през новия сезон.

"Един успех, който цяла година изстрадахме и извоювахме. Напълно заслужено, за целия клуб. Честитя на всички и се надявам догодина на бъдем по-напред“, посочи наставникът, който пое отбора след раздялата с Тодор Янчев.

„Знаехме, че мачът ще бъде доста тежък, имахме доста проблеми, но се опитахме да победим. Радвам се, че момчетата на терена вложиха доста усилия. Радвам се, че и крайната цел е постигната. Поех отбора в момент, в който никой не вярваше, че ще спечелим точки в точно тези два мача. Крайната цел е постигната. Беше голямо предизвикателство и чест и дано съм оправдал доверието на ръководството. Усилията, които положиха момчетата, можеха да бъдат възнаградени и с по-голям точков актив. Всичко се разреши в преките двубои с Левски и заслужено сме трети. Познавам добре играчите и заслугите за това трето място са техни. Намерихме лицето, което всички искахме да виждаме“, допълни Рибарски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки