Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен (ВИДЕО)

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен (ВИДЕО)

„Доволен съм, защото Славия е много добър отбор. Всички сме доволни. Футболистите се постараха, вложиха се максимално.“

Думите са на треньора Станислав Генчев след победата на водения от него новак Крумовград с 2:0 над „белите“, която прати дебютантите в елита на 6-о място и те ще го запазят, ако ЦСКА 1948 не победи Локомотив в Пловдив.

„Показахме, че искаме да играем в челната шестица. Сега вече нещата не зависят изцяло от нас, но нашето желание беше да победим, за да можем да играем в първата шестица“, заяви Генчев в ефира на Диема спорт.

„В предния мач, срещу Етър, имахме 17 удара и 2 греди. И там направихме достатъчно, но завършващият удар ни липсваше. Последните три мача не сме допуснали гол. Много е важно да сме стабилни и в двете фази на игра. Момчетата се поуспокоиха, а и Серкан се завърна. Той е много важна фигура за нашия отбор“, продължи той.

„За съжаление, в последно време ни е доста скъсена скамейката. Налага се да импровизираме. Работим доста време заедно и футболистите са наясно във всяка една позиция какво се изисква. Имаме сега наказани. Пак ще трябва да измислим нещо ново, но се справяме“.

„Винаги може и повече, но крачка по крачка. Знам колко трудно се получават нещата, за да се синхронизират футболистите. Играем срещу добри отбори. Нещата стават бавно. Колкото повече работим, толкова повече нещата се получават“.

„Нашата цел е да се класираме колкото се може по-напред. Ако се класираме за първата шестица ще се надиграваме с най-добрите отбори. Ако не, ще се борим за седмото място. Към момента момчетата се представят впечатляващо. Благодаря им и само така можем да напредваме“, каза още Станислав Генчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки