Стойчо: Не получих покана за последния мач на "Армията"

Вижте подробности

Стойчо: Не получих покана за последния мач на "Армията"

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира изминалата 2023 година за "червените". Той сподели, че се надява на честен Конгрес при избора на следващ президент на Българския футболен съюз.

"Имахме предпоставка да подобрим отбора, да вдигнем нивото, да прибавим класата и затова малко има разочарование, от това което очаквахме да подобрим, не успяхме на 100 процента, и това допринесе за загубата на 7-8 точки в шампионата", каза оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов пред БНТ.

"Искам повече да видя отбора с повече агресия, да демонстрират по-голям глад за победи, и това да бъде успешно на терена, всеки един мач и резултат е важен за отбор, който има високи цели."

"Иска ми се един честен Конгрес, и футолните клубове да изберат най-подходящия вариант. Трябва да се променят някои неща, имам предвид организацията на конгреса да бъде направена от независима комисия, да се върнат някои неща от старото време, където всеки един професионален клуб има право на три гласа, аматьорските на един", обясни Стойчо Младенов.

Той заяви още, че стадион "Българска Армия" означава всичко за него: "Като футболист и треньор, там започнах и там завърших, успехите, които постигнахме на този стадион, не могат да избледнеят в моето съзнание, след това борбите с феновете от сектор Г."

Младенов заяви, че това, че не е бил поканен на последния мач на ЦСКА на стадион "Българска Армия" не го е изненадало: "Това беше целенасочено и организирано от определени хора, които са много малко, като бройка, за да бъда засегнат, знам отношението на феновете, така че това не ме притеснява. Да, искаше ми се да бъде по друг начин, но не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на Армията."

Лудогорец заминава за Грузия във вторник

Реваншът с Динамо Батуми е от 20:00ч.

Левски с огромна подкрепа за Локомотив София

Секторът за гости в "Надежда" ще бъде препълнен

Квадво Дуа на линия за реванша с Динамо Батуми

Нападателят на Лудогорец се завръща след Евро 2024

Ботев (Пд) може да остане без спортен директор

Вижте подробности

Локо (Сф) чака още двама нови играчи

Селекцията не е приключила, обяви треньорът Иван Колев

Септември (София) и Янтра се занулиха на стадиона в Драгалевци

Двата тима така и не си вкараха попадения

Стипич: Може да има нови в следващите дни

Треньорът на ЦСКА бе доволен от успеха над Гиляни в последната контрола

Добри новини за лекуващия се от рак юноша на ЦСКА Илиан Антонов

Всичко при него върви доста добре

Защитник на Черно море: Пламен Илиев ще замести напълно Дюлгеров

Вижте мнението на Живко Атанасов