Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

„Няма как да вземем нещо от даден мач без да вкараме гол.“

Това каза треньорът на Етър (Велико Търново) Светослав Петров след загубата в битката на дъното с Ботев във Враца. Тя дойде с резултат 0:2, а „болярите“ играха 80 минути с човек по-малко.

„Злощастно се разви двубоят за нас, защото започнахме добре и контролирахме топката, но този червен картон ни пречупи. Предполагам, че решението е правилно. след като ВАР се намеси и Георги Кабаков промени решението си. След това допуснахме и гол след рикошет, просто не беше нашият ден днес“, каза той.

„Имахме чисти положения и с 10 човека на терена. Ако при тях се бяхме разписали можеше да се обърне развоя на събитията, но не успяхме. Накарахме отборът на Ботев Враца да бави играта в последните минути дори с цената на жълти картони. Това е показателно, че играхме силно, дори и с човек по-малко“, допълни Петров, след което бе помолен да коментира факта, че във Враца отборът на Етър получи 10-ия си червен картон.

"Обяснението ми за броя на червените картони е, че закъсняваме и имаме лоша преценка. Във футбола малкото е много. Искам до края на сезона да играем футбол и да покажем, че не заслужаваме да сме последни в класирането.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки