Светльо Петров: Отмениха ни чист гол

„Който заслужи, той ще играе“

Светльо Петров: Отмениха ни чист гол

„Мисля, че стана един здрав мач с много единоборства, нямаше изразено преимущество при някой от двата отбора.“

Това каза треньорът Светослав Петров, след като Етър направи нулево домакинско реми срещу другия новак Крумовград и може да изпадне от елита още в следващия кръг, който е последен от редовния сезон в efbet Лига.

„Искам да поздравя (Станислав) Генчев за отбора, който е изградил и стила, по който играе. Не мога да не бъда доволен. Имахме 3-4 ситуации, които бяхме задължени да развием по-добре, за да отбележим. За мен голът, който ни отмениха, бе от чиста ситуация. Главният каза, че има нарушение и игра с ръка. Как да ги успокоя в съблекалнята, за мен си беше гол“, каза Петров.

„Мисля, че ще продължа да давам шанс на младите, но който заслужава и който покаже добра игра, той ще получи шанс. Който заслужи, той ще играе. Трябва да даваме възможност на повече млади момчета и ще опитаме да го направим в следващите мачове. Не пускам младите, защото сме отписали сезона, а защото заслужават да играят и имат потенциал, който няма как да развият, ако не играят. Специално за отношение в последните 2-3 мача, не мога да бъда недоволен. Трудно е, някои от чужденците не говорят и английски, но се справяме. Проблемите ни са от друго естество и трябва да ги решим. Надявам се, че ще ги решим.“

Относно следващия съперник на „болярите“ – Ботев (Враца), наставникът им заяви:

„Очаквам един сериозен мач, защото мисля, че вече се вижда почеркът на Ицо Янев. Вчера загубиха от Ботев Пловдив, но играха равностойно. За тях мачът е на всяка цена, но ще опитаме да им се противопоставим и да играем футбол, защото за мен е изключително важно отборът ми да играе футбол“, завърши Петров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки