Тренировка на Хебър завърши с меле и двама изгонени

Вижте подробности

Тренировка на Хебър завърши с меле и двама изгонени

Страхотен скандал в Хебър е завършил с масов бой по време на тренировка, накарал треньорът на тима Любослав Пенев да изгони двама от основните си футболисти.

Аут от тима са капитанът Георги Вълчев и Стефан Цонков. Те са били уведомени, че договорите им, които изтичат в края на сезона, няма да бъдат удължени и по-добре да си тръгнат още сега. Интересното е, че другите двама участници в масовия бой, които са чужденци, са били пожалени.

От Пазарджик разкриха, че първоначално напрежението е избухнало между Георги Вълчев и Йоан Н’Зи. Двамата се сбили, а бразилецът Жоао Сиско уж отишъл да ги разтърве, но се намесил в полза на Н’Зи. Това пък накарало и Стефан Цонков да се включи в мелето в полза на сънародника си. В крайна сметка Любо Пенев е решил, че по-виновни в случая са българите и ги изгонил.

Малко преди този бой Ел Голеадор е отстранил от Хебър и още един футболист. Става дума за халфа Красиан Колев, който е върнат на Ботев (Пловдив), откъдето бе пристигнал под наем на стадион „Георги Бенковски“. Колев е вбесил Пенев, защото си е погледнал телефона докато е бил в съблекалнята.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки