Уелтон: Не сме фокусирани върху резултатите

Бразилецът призна, че е не е на 100% готов

Уелтон: Не сме фокусирани върху резултатите

Голямата звезда на Левски Уелтон говори след първата победа на „сините“ по време на зимния подготвителен лагер в Турция. „Сините“ се наложиха с 2:0 над босненския Тузла Сити.

„Изпълнихме тактическите указания на треньора. Дойдохме да пробваме нещата, които тренираме в тази подготовка, изпълнихме указанията и си тръгваме с победа от този мач. Не сме фокусирани върху резултатите, а върху работата, която дойдохме да свършим. Нашият фокус е шампионатът“, започна Уелтон.

Предпочитам да не коментирам това, моята работа е да играя футбол, останалото е работа на ръководството и треньорския щаб“, сподели бразилското крило относно спекулациите за негов потенциален трансфер.

„Всеки ден ще работя и ще навляза във форма в шампионата, в момента не съм на 100%. И в тренировките, и в мачовете гледаме да изпълним зададеното от треньорите. Не мога да обещая нищо. Благодаря на всички привърженици. Тук съм, за да направя най-доброто на отбора. Докато съм тук, ще давам най-доброто“, добави той.

„Ще опитам да вкарам максимално много голове. Най-важни са отборът и отборната игра. Винаги е добре, когато пристигне бразилец, за нас е по-лесна комуникацията. Фабио Лима е много важен футболист за нас, дошъл е да ни помогне и смятам, че е много добър футболист“, завърши Уелтон Фелипе.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки