В Пловдив взеха мерки за Локо - Левски

Изграждат контролно-пропускателни пунктове

В Пловдив взеха мерки за Локо - Левски

Двубоят Локомотив Пловдив и Левски е в събота от 20.15 ч., а за охраната му, както и за обезпечаване на обществения ред на територията на града, са ангажирани униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и придадени сили от Зонално жандармерийско управление.

Съобразно законовите им правомощия служителите ще реагират на всеки сигнал за нарушение или противообществена проява, ще следят и за недопускане на пътни произшествия.

На изградените контролно-пропускателни пунктове на входовете на спортното съоръжение всички посетители ще преминат през полицейска проверка. Припомняме, че е задължително представянето на документ за самоличност. Деца до 14 години влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация. Няма дасе допускат зрители с наложена забрана за посещение на спортни мероприятия; носещи забранени или опасни предмети; употребили алкохол и/или наркотични вещества.

Спрямо извършители на нарушения или противообществени прояви по време на спортното събитие ще бъде търсена отговорност по Закона за охрана на обществения ред при масови спортни мероприятия и Наказателния кодекс.

Във връзка с мерките за осигуряване на безопасността на движение в периметъра на стадион "Локомотив" е възможно временно и поетапно спиране на пътни превозни средства. Ограничението ще важи за следните участъци:

- ул. "Лев Толстой", от бул. "Санкт Петербург" до кръговото кръстовище с ул. "Проф. Цветан Лазаров";

- ул. "Проф. Цветан Лазаров" и ул. "Димитър Ризов" до бул. "Освобождение".

За автомобилите на привържениците на гостуващия отбор е осигурена възможност за паркиране на ул. "Димитър Ризов", която ще бъде затворена за тази цел. Груповото придвижване ще се осъществи от сборен пункт на път II-56 /паркинг на разклона за село Войводиново/ с полицейски съпровод по бул. "Цариградско шосе" - кръгово кръстовище на п.в. "Скобелева майка" - ул. "Ягодовско шосе" - ул. "Цар Симеон" - ул. "Недялка Шилева" - бул. "Освобождение" - ул. "Димитър Ризов".

УДАР! Лудогорец уреди национал на Швеция

Едвин Куртулуш поема към Разград

Официално: Черно море обяви Дуду

Бразилец е третият нов на "Тича"

Изнудвачи разгневиха шефа на Спартак (Вн)

Вижте подробности

Ботев Пловдив с гневна позиция срещу строителя на "Колежа"

Вижте подробности тук

Бразилецът дойде на „Тича“

Той може да вземе участие още в първата контрола за лятото срещу Фарул

Дерменджиев: Аз съм доволен

Треньорът на Лудогорец говори след първата контрола на "орлите"

Алекс Колев: Гордея се, че съм в най-великия отбор в България

Нападателят беше официално обявен като ново попълнение на Левски

Лудогорец стартира подготовката с 5:0 срещу словенци (ВИДЕО)

Разградчани показаха отлична форма срещу Приморие

Илиан Илиев: Целта ни е да сме на ниво за първите мачове

Специалистът коментира жребия на Черно море в Европа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки