Вальо Илиев: Изиграхме почти перфектен мач

„Нямам причина да съм недоволен“, заяви треньорът на ЦСКА 1948

Вальо Илиев: Изиграхме почти перфектен мач

„Независимо от едната точка, аз нямам причина да съм недоволен, най-вече заради себераздаването на отбора.“

Това каза треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев след равенство 1:1 с Локомотив в Пловдив. Ремито 1:1 на "Лаута" остави „червените“ извън топ 6 и те ще се борят с Ботев (Пловдив), Арда (Кърджали) и Славия за седмото място, което дава право на участие в бараж за класиране за турнира Лига на конференциите.

„Мисля, че изиграхме почти перфектен мач. Няма причина да съм недоволен, първото полувреме имахме не малко ситуации, с които да поведем. Тези ситуации в един момент ще бъдат реализирани и то в моментите, когато имаме нужда от тях“, посочи Илиев в ефира на Диема спорт.

„Изправихме се срещу един от добрите отбори в България с треньорски щаб, който работи професионално и целенасочено. Поведението ни бе изключително дисциплинирано и професионално във всяко едно отношение - ментално, технически и тактически. Естествено и ние имаме неща, които да коригираме, но това тепърва ще го правим. Ние оставаме здраво стъпили на земята, няма да се заблуждаваме, победа или загуба могат да ни отведат в едната или другата крайност. Със сигурност стратегията ни не е била такава. Много приказки се изговориха и много неща се изписаха. Футболистите вече добре ме познават и знаят, че ние ще излизаме винаги за победа. Това обаче не ни я гарантира, трябва да покажем поведение като днешното срещу Локомотив Пловдив. Ние ще се опитваме да побеждаваме във всеки един двубой. След края на шампионата, ако Господ е решил, че трябва да играем в Европа, нека да е неговата воля. Конкуренцията е голяма, ще се получат здрави сблъсъци. Шансовете са 50:50 за всеки един от отборите."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки