WINBET и Локомотив Пловдив продължиха партньорството си

Компанията остава основен спонсор на отбора през следващите три години

WINBET и Локомотив Пловдив продължиха партньорството си

WINBET ще продължи да бъде основен партньор на ПФК Локомотив Пловдив през следващите три сезона, съобщиха на официално събитие на стадиона на клуба представители на компанията и на ръководството на отбора.

Както и досега, съгласно споразумението между компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на Локомотив в мачовете им от националното първенство, турнира за Купата на България, както и на стадиона на отбора, а играчи на Локомотив Пловдив могат да участват и в промоционални активности на компанията.

WINBET и Локомотив Пловдив стартираха партньорството си през февруари 2021 г.

“Хубаво е и за нас е важно, че имаме подкрепа от такъв партньор като WINBET. Знам, че са изключително сериозни и се надявам да отговорим на техните очаквания”, сподели новият изпълнителен директор на Локомотив Пловдив г-н Павел Колев.

„Щастливи сме, че днес можем да обявим продължаването на партньорството между WINBET и Локомотив Пловдив. Това е клуб с невероятни традиции и невероятна публика и, вярваме, голямо бъдеще. Затова WINBET продължава партньорството с този исторически футболен клуб. Грижата и подкрепата за българския спорт е част от философията зад бранда WINBET, а освен това намираме много общо между амбициите на нашия бранд и тези на Локомотив”, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева - Иванова. “Надяваме, с наша помощ, отборът да продължи своето развитие и да се представи още по-добре през следващия сезон. Пожелаваме много успех на клуба, както и на новото ръководство“, допълни тя.