Юга: Трябваше да вкараме 5 гола още до полувремето

Капитанът на ЦСКА похвали играта на "армейците" на "Лаута"

Юга: Трябваше да вкараме 5 гола още до полувремето

Футболистът на ЦСКА Амос Юга коментира победата с 2:0 над Локомотив Пловдив. Той остана доволен от това, което показаха „армейците“ срещу лидера в efbet Лига и призна, че е очаквал ЦСКА да води с 5:0 на полувреме с оглед на представянето си.

„Много добре се подготвяхме за този мач през цялата изминала седмица. Разузнахме по добър начин тяхното изнасяне на топката, защото Локомотив Пловдив е единственият отбор, който играе по този начин. Благодарение на треньора и неговия щаб ние наложихме нашата преса. Мисля, че на полувремето резултатът трябваше да бъде 5:0“, заяви Амос Юга.

 

„Дербито предстои да се изиграе, а този мач го спечелихме благодарение на нашата добра игра и разузнаване на опонента преди двубоя. Благодарение на пресата ни създадохме толкова много положения за гол, защото открадвахме топката, още докато опонентът изнасяше“, каза още той.

„Предстои да се изправим срещу отбора на Левски, който има различен стил на игра. Надявам се да повторим същото представяне като днес, но ще трябва да се подготвим добре за дербито. Ще се опитаме да останем на същата вълна срещу Левски с преса и силна игра“, заяви футболистът на ЦСКА.

„Като за начало сменихме треньора и системата ни на игра. С това настъпиха и промени. Имахме контузени играчи в началото на сезона, които се завърнаха в отбора. Бяха привлечени и нови футболисти, работихме по кондицията си и всичко си дойде на мястото. Видяхте Пари Сен Жермен имаха тримата най-добри играчи в света и пак не успяха да направят нищо“, заяви Юга.