Напрежение и подигравки в националния по бокс (ВИДЕО, СНИМКА)

Белберов би Морехон и направи колаж с него, интригата между двамата се заплита

Напрежение и подигравки в националния по бокс (ВИДЕО, СНИМКА)

Ново напрежение в националния отбор по бокс. Конкурентите в тежка категория Петър Белберов и Йордан Морехон вчера се изправиха един срещу друг за втори път през тази година. Първия път на Купа „Странджа“ натурализираният кубинец Морехон записа трудна победа с 3:2 съдийски гласа. Във финала за Купата на България в Ботевград обаче с 4:1  спечели софиянецът, който пласира повече чисти удари в първия и третия рунд.

Успехът на Белберов завързва интригата за участието в последната олимпийска квалификация, която ще се проведе в края на май в Тайланд. Преди това има и европейско първенство за мъже.

След срещата Петър, който по принцип е доста активен в социалните мрежи пусна колаж, на който е монтирал Данчо на второто място на почетната стълбичка, тъй като по думите му Морехон е отказал да излезе за награждаването.

„Въпреки опита на противника ми да ме разконцентрира със странни прийоми преди мача - напусна състезанието 5 минути преди срещата, поради необясними причини, казвайки, че няма да играе, което създаде известен смут в залата. В последния момент обаче някак странно размисли и се върна, за да качи на ринга. Така или иначе очевидно това не му помогна особено. Относно цялата ситуация, можем да цитираме Маргарет Тачър: "Може да се наложи да водиш битката повече от веднъж, за да победиш."

P.S. Противника ми не пожела да се качи на почетната стълбичка и затова използвах професионалните си умения по дизайн, за да го включа в снимката“, написа Белберов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки